Tápai Szabina izomkolosszusa felrobbantotta az internetet

Tápai Szabina, a háromgyermekes édesanya, lenyűgöző formában van három évvel a legkisebb gyermek születése után. A sportot mindig is szerető édesanya gyorsan visszanyerte alakját, amit most büszkén mutat meg a világnak. A horvát tengerparton készült videójában egy bikiniben sétál, mint egy igazi istennő.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor nehéz időszakon mentek keresztül, többek között heves viták és megcsalások is érték őket, de a kapcsolatuk végül helyreállt, és egyházi esküvővel erősítették meg fogadalmukat május elején. A pár mostanra kiegyensúlyozottabb és boldogabb időszakot él meg, és már kettesben is elutaztak nyaralni. Tápai Szabina azonban fontosnak tartja, hogy időnként egyedül is feltöltődjön, így egyik barátnőjével közösen Horvátországban töltöttek néhány napot.

Az egykori kézilabdázó, Tápai Szabina, aki mindig is sportos alkatáról volt ismert, ritkán mutatkozott bikiniben a gyerekei születése után. Most azonban kivételt tett, és egy videót osztott meg közösségi oldalán, ahol egész alakját megmutatva egy fekete bikiniben sétál a tengerparton. Az izmos, szálkás testét büszkén vállaló édesanya a videón először csak az arcát, majd távolodva a kamerától a tengerparton sétálva puszikat dobálva mutatja meg magát.