Sharon Stone újraalkotta az Elemi ösztön ikonikus jelenetét

Sharon Stone, az Elemi ösztön című film sztárja, nemrégiben csipkés fehérneműben alkotta újra a mozi leghíresebb jelenetét, és ezt kép formájában osztotta meg Instagram-oldalán.

A 1992-es Elemi ösztön című film talán Sharon Stone leghíresebb alkotása, amelynek egyik jelenete különösen ikonikussá vált. A 66 éves színésznő most ezt a jelenetet idézte fel újra, egy szál csipkés fehérneműben vette fel ismét Catherine Trammel ikonikussá vált, keresztbe tett lábas pózát. Követői elismeréssel nyilatkoznak arról, hogy milyen jól néz ki hatvan fölött. Az elmúlt napokban már másodszorra osztott meg magáról pikáns képet, ezúttal az Elemi ösztön ikonikus villantós jelenetét idézte fel, amely később nagy port kavart.

Stone nemrégiben arról is beszélt, hogy egy 2001-es stroke következtében 18 millió dollárnyi megtakarítása veszett oda. Elmondása szerint, amikor visszatért a bankszámlájához, az teljesen kiürült, és minden, a hűtőjétől a telefonjáig, mások nevén volt, így gyakorlatilag nulla pénze maradt.

A jelenetet később sokat emlegették, mert Stone azt állítja, hogy a rendező, Paul Verhoeven átverte, mert azt ígérte neki, hogy a filmben nem fog látszani, hogy nincs rajta alsónemű (amit a rendező utasítása alapján nem vett fel). Viszont Verhoeven szerint a színésznő pontosan tudta, hogy mennyi fog belőle látszódni a filmben.

66 évesen megismételte a jelenetet

Egy biztos: a friss képen ezúttal visel bugyit a 66 éves színésznő, azonban most sem vitte túlzásba az öltözködést. Az előző napokban egy másik felvételt is töltött fel, amelyen egyetlen szál bugyiban festeget a kertben, ami szintén nagy figyelmet kapott a rajongók körében. "Elemien...a tiéd!" – írta Instagram bejegyzéséhez Stone, követői pedig nem győzték bókokkal elhalmozni őt kirobbanó formája miatt.