Reviczky Gábor otthona még mindig eladó, 30 millióval olcsóbban

Egy éve keresi új tulajdonosát Reviczky Gábor Duna-parti otthona Ráckevén, de hiába engedett már 30 millió forintot az árból, a vevők még így is sokallják az ingatlan árát.

Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett színész tavaly márciusban számolt be először arról, hogy prosztatarákkal küzd, és áttéteket is találtak a szervezetében, ezért döntött úgy, hogy megválik ráckevei otthonától. A színész és felesége már az új vidéki otthonukat is kiválasztották, ahová beköltöznének, ha sikerülne eladniuk a ráckevei ingatlant.

A 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres házat, melyhez hatalmas kert és medence is tartozik, eredetileg 159 millió forintért kínálták eladásra. Reviczky és felesége tavasszal úgy határoztak, hogy 30 millió forintot engednek az árból, de még ez sem hozta meg a várt érdeklődést.

Az ingatlan iránt érdeklődők vannak, sokan szeretnék megnézni a híres színész otthonát, de komoly vásárló továbbra sincs. Balogh László, az ingatlan.com szakértője szerint az ingatlan ára már nem számít kirívónak az agglomerációban található hasonló állapotú, medencés ingatlanokhoz képest, amelyek ára 110-130 millió forint között mozog. Azonban megjegyezte, hogy a jelenlegi piaci helyzetben inkább a vásárlás előnyös, az eladás kevésbé, mivel kevés a vevő és a többség olcsóbban szeretne ingatlanhoz jutni. Az eladóknak türelmesnek kell lenniük és számolniuk kell azzal, hogy hosszú időbe telhet, mire egy ingatlan elkel.