Rácz Jenő otthon ritkán áll a tűzhely mellé

Rácz-Gyuricza Dóra, a népszerű séf, Rácz Jenő felesége elárulta, hogy otthon főként ő szokott főzni, és bár férje kritikus, de ha ízlik neki az étel, azt kézcsókkal is honorálja.

Rácz-Gyuricza Dóra gyakran oszt meg részleteket magánéletükből közösségi oldalán, és nemrégiben arról számolt be, hogy otthon általában ő áll a konyha irányításánál. Egy követője kérdezte meg tőle, hogy otthon ki szokott főzni, mire ő válaszolt, hogy csak ő, kivéve, ha Rácz Jenő valamit nagyon megkíván, vagy ünnepnap van.

Az influenszer hozzátette, hogy férje bár kritikus, de ő már ellesett minden kis fortélyt a főzés terén. Legutóbbi vacsorájuk után Rácz Jenő kézcsókkal fejezte ki elismerését, ami sült csirke volt.

A pár egy főzőműsor, az RTL-es A Konyhafőnök forgatásán ismerkedett meg, ahol Gyuricza versenyzőként, Rácz pedig zsűritagként és mentorként vett részt. 2021-ben házasodtak össze, és kislányuk egy évvel később jött világra.

Rácz Jenő, aki Michelin-csillagos séf, korábban egy interjúban beszélt arról, hogy munkája ellenére nem főz minden nap otthon, és a gyorséttermeket sem zárja ki az étkezési szokásai közül.