Miller Dávid változásra szánta el magát

Nagy elhatározásra jutott tavaly Miller Dávid, aki hamarosan a Sztárbox műsorban fog szerepelni, és az erre való felkészülés során tartotta meg a fogadalmát, hogy életmódján változtat.

Körülbelül egy évvel ezelőtt fogadalmat tett magának, hogy a következő évben már más életet fog élni, az étkezésétől kezdve az alvásán át a rendszeres mozgásig mindent rendbe tesz. Novemberben azonban aggódni kezdett, mert nem állt túl jól a változtatással. "Küzdöttem. Változást akartam, de változtatni nem voltam kész" – írta bejegyzésében. A Sztárbox kapcsán érkező jelek azonban új motivációt adtak számára.

A műsorvezető a közösségi médiában köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták az elmúlt időszakban, még akkor is, ha az élete nagyrészt a bokszról szólt. "Köszönöm a barátaimnak, akikkel nem tudok annyit lógni, mert nem érzem magam jó társaságnak! Köszönöm a barátaimnak, akikkel lógok, és elviselnek így is, hogy kb. csak a bokszról tudok beszélni, meg random árnyékozgatok a tévé előtt" – osztotta meg Miller Dávid.