Harry herceg rejtélyes üzenetet kapott az ESPY-díjátadó előtt

Harry herceg és felesége, Meghan Markle a sport területén nyújtott kiemelkedő teljesítményeket elismerő ESPY-gálán vettek részt, ahol a herceg a Pat Tillman-díjat vehette át az általa alapított Invictus Games sporteseményért.

A díjátadó előtt azonban a sussexi herceg egy meglepő üzenetet kapott. Egy kisrepülőgép húzott el a Los Angeles-i Dolby Színház felett, amely egy rejtélyes feliratot vitt magával, mely így szólt: "Harry herceg: Vizsgáljátok ki anyukád halálát". Az üzenet forrása és célja egyelőre ismeretlen.

A gálán Harry herceg köszönőbeszédében kifejezte háláját Pat Tillman családjának, különösen az édesanyjának, Mary Tillman asszonynak. Beszédében említést tett az anya és fia közötti örökkévaló kötelékről, ami a legnagyobb veszteségeken is túlmutat.

A díjátadó előtti időszakban az ESPN sportcsatorna bírálatokat kapott a döntés miatt, hogy Harry herceget tüntetik ki. Pat Tillman édesanyja, Mary Tillman nyilvánosan fejezte ki meglepetését és nemtetszését, mondván, hogy a díjra más, méltóbb veteránok is szóba jöhettek volna.

A Page Six információi szerint Harry herceg és Meghan Markle nem vett részt a vörös szőnyeges bevonuláson, hanem közvetlenül a színházterembe mentek. Az eseményen azonban nem került sor semmilyen közvetlen konfrontációra vagy incidensre, amely a rejtélyes üzenettel kapcsolatos lett volna.