Egy férfi naponta 3 órát biciklizik a munkába

Egy fiatal férfi naponta három órát tölt azzal, hogy biciklivel tegye meg a mintegy 80 kilométeres utat az irodáig, ahol projektmenedzserként dolgozik.

Alex Heatzig, aki San Franciscóban él, egy TikTok-videóban osztotta meg, hogy miért döntött úgy, hogy biciklivel jár a munkahelyére. Heatzig szerint jobban szereti a biciklizést, mint a buszon vagy autóban történő másfél órás zötykölődést, és úgy érzi, hogy ezzel a módszerrel akár 2200 kalóriát is képes elégetni naponta.

Heatzig elmondása szerint 5:45-kor indul el otthonról, és körülbelül 28 kilométer per órás sebességgel halad, hogy időben beérjen a munkahelyére. Úgy véli, hogy a biciklizés segít neki produktívabban kezdeni a napot, és még a délutáni túlórák sem okoznak neki stresszt, mivel így az edzés sem marad el.

A TikTok-felhasználó, aki a @runwithzig felhasználónév alatt osztja meg élményeit, azt is hozzátette, hogy általában hetente kétszer vállalja be ezt a hosszú távot, és csak egy irányban, de számára ez a legkedveltebb módja a nap indításának. Az őt követők a TikTokon és az Instagramon keresztül követhetik nyomon Heatzig kalandjait és motivációját a hosszú távú biciklizéshez.