Eufória: A harmadik évad forgatása 2025 januárjában kezdődik

Az Emmy-díjas Eufória sorozat rajongói már nem kell tovább találgassanak; hivatalos Instagram-bejegyzésben jelentették be, hogy a harmadik évad forgatása 2025 januárjában veszi kezdetét.

Az HBO által gyártott Eufória harmadik évadának kezdete hosszú várakozás után lett meghatározva, mivel az eredeti tervek szerint már 2024 márciusában el kellett volna kezdeni a munkálatokat. Azonban több akadály is közbejött, mint például az írók és színészek 2023-as sztrájkja, valamint a szereplők növekvő népszerűsége és egyéb projektjeik, amelyek miatt a forgatás elhalasztásra került. Sam Levinson, a sorozat alkotója úgy döntött, hogy az egész évadot saját maga írja meg.

A sorozat eddig 25 Emmy-jelölést kapott és kilencet meg is nyert, többek között Zendaya két alkalommal is elnyerte a legjobb drámai színésznőnek járó díjat, Colman Domingo pedig a legjobb drámai vendégszereplőnek járó elismerést kapta meg.

A Eufória szereplőgárdájának jelentős része visszatér a harmadik évadban, bár néhányan, mint például Barbie Ferreira, már jelezték, hogy nem térnek vissza. Angus Cloud, aki Fezco karakterét alakította, 2023 júliusában elhunyt. Zendaya nem csak a sorozat egyik főszereplője, hanem executive producere is.

A sorozat harmadik évadával kapcsolatos híresztelések szerint Sam Levinson eredeti ötletei között szerepelt egy ötéves időugrás, valamint olyan történetszálak, amelyek Zendaya karakterét magánnyomozóként vagy terhességi béranyaként mutatják be.

Az Eufória továbbra is erős nézői és szakmai elismerést élvez, ami a korábbi évadok sikereit is tükrözi. A rajongók már alig várják, hogy láthassák, milyen új fordulatokat és mélységeket tár fel a következő évad a karakterek életében.