Bunyós Pityu műtétre szorul: elviselhetetlen fájdalmak között él

Bunyós Pityu, az ismert mulatós-sztár, hamarosan térdprotézis műtéten esik át, mivel a sportmúltja következtében kialakult súlyos térdfájdalmai már elviselhetetlenek számára.

A zenésznek már hónapok óta injekciókkal kell enyhítenie a fájdalmait, és bár a nyári szezon fellépésekkel teli, úgy döntött, hogy a szeptemberi időszak lesz a legmegfelelőbb a műtéthez. Először a bal lábát operálják meg, de a jobb láb műtétje is tervezett. A műtét előtt álló Pityu elmondása szerint már nem bírja tovább elviselni a fájdalmakat, és a térdei teljesen tönkrementek.

A fellépéseken is észrevehető volt a járásának romlása, ami miatt a súlyát próbálta egyik oldalról a másikra helyezni, de ez már nem jelent megoldást. A zenész szerint a sport, különösen a boksz, ami jellemzően az ide-oda ugrálással jár, tette tönkre a térdeit, és már nincs porc a térdeiben, csonton jár.

A gyógyulás hetekig tart majd, és bár Bunyós Pityu szeretne minél előbb visszatérni a színpadra, tisztában van azzal, hogy a következő időszak nem a fellépésekről fog szólni. A műtét után néhány napot tölt majd a kórházban, aztán kezdődik a rehabilitáció, amely során már a műtétet követő napon terhelnie kell a lábát. A gyógytornász segítségével reméli, hogy a mozgása olyan lesz, mint régen.

Bunyós Pityu hangsúlyozta, hogy a másik lábához idén már nem nyúlnak, így fel tud készülni a következő kényszerpihenőre. A nyári időszakban számos fellépést kellett háttérbe szorítania a felépülése érdekében, ami jelentős anyagi kiesést jelent számára. Azonban pozitívan áll a helyzethez, hiszen ha jobban leépülne, még kevesebb felkérést tudna vállalni, ami még kevesebb bevételt jelentene.