Vitray Tamás fejsérülést szenvedett otthonában és a múltjáról is mesélt

A 91 éves Vitray Tamás otthonában szenvedett balesetet, amikor beverte a fejét a könyvespolc szélébe, ami következtében egy mintegy öt centiméteres vágás keletkezett a fejbőrén. A riporter felesége találta meg vérző fejjel, és azonnal hívta a mentőket.

Vitray Tamás felesége, Vitray-Ivens Éva mesélt a hot! magazinnak a baleset részleteiről. Elmondása szerint a riporter éppen tápászkodott, amikor rábukkant, és látva a vérző fejet, nem habozott, azonnal segítséget hívott. A kórházban a sérülést tetanuszinjekcióval és öt öltéssel látták el.

A riporter házastársáról is meghatódva beszélt, kiemelve, hogy felesége mennyire vigyáz rá. Vitray Tamás szerint nehezen tudja meggyőzni feleségét arról, hogy még képes autót vezetni. "Nem kell engem pátyolgatni, de azért megsúgom: gyakorta jólesik" – fogalmazott a riporter.

Vitray Tamás azt is elárulta, hogy egy tévéműsorba kapott meghívást a napokban, de a fejsérülése miatt inkább lemondta a szereplést. Nem akarta, hogy a nézők azt gondolják, "a maradék agyát távolították el" – tette hozzá humorral.

A veterán riporter nemrégiben a Kiskegyednek adott interjúban beszélt korábbi kapcsolatairól és házasságairól is. Vitray Tamás négyszer nősült, első felesége Vasvári Terézia volt, ebből a házasságából született két fia. Másodszor Földi Teri színésznőt vette el, harmadik felesége Kállai Bori színésznő volt, akivel 1987-től élt együtt, vele 2019-ben jelentették be válásukat. Idén év elején újra megnősült, negyedik felesége Vitray-Ivens Éva operaénekes.

Vitray elmondta, hogy első felesége nem bírta, hogy a tévé a mániája, ezért ment tönkre az első házassága. Második házasságáról így mesélt: „Amikor beleszerelmesedtem Földi Teribe, de úgy, ahogyan előtte soha senkibe, ő pont az ellenkezője volt. Mindent tudott rólam, a munkámról, érdekelte, hogy mit csinálok, hol vagyok. Beleszédültem, úgyhogy ki is akolbólintottak otthonról. Ez épp akkor volt, amikor a kisebbik fiam megszületett, és ez még jobban nehezítette a helyzetet, mert mániákusan imádom a kölykeimet. Nem ment a jövés-menés, hogy Teri és a gyerekek között ingázzak, úgyhogy végül hazaköltöztem. 13 évig nem találkoztunk, aztán egyszer csak összefutottunk, és akkor úgy döntöttünk, hogy folytatjuk”.

Harmadik feleségéről, Kállai Boriról azt mondta, hogy kifejezetten féltékeny természet volt, „de azért én is így éreztem olykor-olykor, hiszen gyönyörű nő” – tette hozzá. A riporter bevallotta, hogy a múltbeli kalandok miatt okkal lehetett féltékeny. „Régebben, aki füttyentett, vihetett. Alacsony voltam, szegények voltunk, tele voltam gátlásokkal, aztán jött a tévézés, megismertek, megkedveltek. Ki tudja miért, kellettem a nőknek. Talán a humorom, a dumám, vagy hogy ismert lettem? Ki tudja… Egyszerűen elkezdtem érezni, hogy kellek, én pedig kihasználtam a lehetőséget. De ez már történelem” – emlékezett vissza Vitray Tamás, aki elmondása szerint az egyik olimpián egy csaknem két méter magas, fekete úszónő is behálózta, ő pedig engedett a csábításnak.