Őrizetbe vették Nicolas Cage fiát

Weston Cage, Nicolas Cage és Christina Fulton színész házaspár fia, őrizetbe került Los Angelesben, miután a hírek szerint megütötte és fegyverrel fenyegette édesanyját.

Weston Cage, a hollywoodi sztár, Nicolas Cage és volt felesége, Christina Fulton 33 éves fia, a héten került őrizetbe Los Angelesben. Az eset májusban történt, amikor Cage állítólag nem csak megütötte, hanem fegyverrel is megfenyegette édesanyját. Az őrizetbe vétel után a fiatal férfi már szabadlábon védekezhet, miután kifizették érte az 50 millió forintot meghaladó óvadékot.

Az Index beszámolója szerint a családi viszonyok messze nem nevezhetők harmonikusnak. Idén májusban az amerikai bulvársajtó arról írt, hogy április 28-án Fulton és fia közötti szóváltás fizikai erőszakba torkollott, aminek következtében az édesanyát sérülésekkel látták a nyilvánosság előtt.

A hatóságok nyomozást indítottak az eset kapcsán, de hosszú időn keresztül nem érkezett hír az ügy előrehaladásáról. A váratlan fordulatot az jelentette, hogy Weston Cage-et szerda reggel 7 órakor vették őrizetbe egy Los Angeles-i rendőrségen, ügyvédje kíséretében.

A TMZ információi szerint a támadás súlyos következményekkel is járhatott volna, hiszen a fegyver használata akár halált okozó sérülést is eredményezhetett volna. Ennek ellenére Cage nem töltött sok időt az őrsön, mivel gyorsan kifizették érte a 150 ezer dolláros óvadékot. A fiatal férfi így szabadon várhatja a nyomozás befejezését és az ítélethozatalt, bár a helyzete így sem mondható kedvezőnek. A jelentések szerint Cage komoly problémákkal küzdött, és éppen érzelmi támogatást keresett édesanyjánál, amikor a támadás történt.

(Borítókép: Weston és Nicolas Cage 2022 áprilisában. Fotó JC Oliveira / Getty Images Hungary)