Matthijs de Ligt a Manchester United felé tart

A Bayern München holland védője, Matthijs de Ligt közel áll ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen, miután a két klub tárgyalásai előrehaladott állapotban vannak.

Fabrizio Romano, az átigazolási piacot jól ismerő újságíró szerint a Bayern München és a Manchester United közel állnak a megegyezéshez De Ligt átigazolását illetően. A német klub 50 millió eurót kér a 24 éves játékosért, míg az angol csapat olyan további tételeket szeretne az átigazolási díjba belefoglalni, amelyek teljesülése bizonyos feltételekhez kötött.

A Bayern München friss átigazolási bevételei is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy De Ligt átigazolása zökkenőmentesen megtörténjen. A Manchester United emellett Joshua Zirkzee-t, a holland válogatott másik tagját is szeretné mielőbb csapatába igazolni.

Amennyiben De Ligt a nyáron csatlakozik a Manchester Unitedhez, akkor büszkén mondhatja majd el magáról, hogy az Ajax, a Juventus, a Bayern München és a Manchester United rekordbajnokainak is a tagja volt, és Erik ten Hag mind az Ajaxnál, mind a Manchester Unitednél az edzője lehet.

: Fabrizio Romano Twitter bejegyzése, 2024. július 11.