Elhunyt Németh Attila, a szegedi rádiózás ikonja

Elhunyt Németh Attila, akit a hallgatók és a szegedi közösség Genscherként ismert. A Rádió 88 egykori műsorvezetője, aki hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, mindössze 53 éves korában.

Németh Attila, a szegedi rádiózás egyik meghatározó alakja, aki a Rádió 88-cal vált ismertté, sajnálatos módon elhunyt. A rádiós, aki a szakma egyik úttörőjeként ismert volt, hosszan tartó betegség következtében vesztette életét. A szomorú hírt felesége osztotta meg a közösségi médiában.

Genscher, ahogy mindenki ismerte, a szegedi kereskedelmi rádiózás hajnalán vált ismertté, és neve éveken át összeforrt a Rádió 88-cal. Műsorvezetőként, weboldal gyártóként, programigazgatóként és sok más szerepben is tevékenykedett. Ő volt az, aki Szegeden először vezetett morning show-t, amikor ez a műsorfajta még csak kezdett elterjedni hazánkban. Színpadon és klubokban is vezetett műsort, fotózással foglalkozott, és számos problémát megoldott. Betegségeit soha nem ismerte el, és bár külföldön is élt, szívét mindig Szegedhez kötötte.

A Rádió 88 Szeged az életünk része közösségi oldalán szívszorító szavakkal emlékeztek meg róla, kiemelve, hogy Genscher tervekkel teli életet hagyott hátra. A rádiós már egy ideje Angliában élt, de halálakor is mélyen szegedi maradt.