Dallos Bogi és a korkülönbség: "Ha Petinek a huszonéves önmagával lennék együtt, nem biztos, hogy ilyen harmonikusan tudnánk működni"

Dallos Bogi, aki a kisfia, Ábel születése óta kevésbé van a nyilvánosság előtt, őszintén beszélt házasságuk működéséről és a férjével, Puskás Petivel való korkülönbség pozitív hatásairól.

Puskás Peti és Dallos Bogi kapcsolata az X-Faktor forgatásai alatt kezdődött 2019-ben, majd két évvel később összeházasodtak, és hamarosan egyéves lesz első közös gyermekük, Ábel. Bogi szerint a több mint 12 év korkülönbség előnyös a kapcsolatuk szempontjából, és úgy véli, hogy ha Petivel huszonéves korában találkozott volna, akkor kapcsolatuk nem lenne ilyen harmonikus.

A fiatal énekesnő korábbi párkapcsolataira visszaemlékezve elmondta, hogy mindig is idősebb férfiak vonzották, és úgy érzi, ez lehet a jól működő kapcsolatuk titka. Bogi szerint a korabeli fiúkkal nem ugyanúgy gondolkodnak egy kapcsolatról, és a nagyobb korkülönbség előnyös lehet a konfliktuskezelés és az egység megőrzése szempontjából.

A ZWorld podcast legfrissebb részében Bogi arról is beszélt, hogy mennyire jóban lettek Marics Petivel a Sztárban Sztár műsorban való közös szereplésük során. Beszélgetéseik során rádöbbent, hogy a tinilányok kedvencével egyidős, de életük teljesen más helyzeteket és problémákat hordoz. „Úgy éreztem magam, minthogyha… nem az anyukája lennék, az nagyon túlzás, de hogy annyira máshol vagyunk az életünkben. Úgy éreztem, amikor dumáltunk, mintha az osztálykiránduláson ülnénk buszban, és dobálnánk a csipszeszacskót egymásnak. Közben én meg azt érzem, hogy a hétköznapi életemben meg nagyon más problémákban, más helyzetekben találom magam. Amivel szerintem nincsen gond” – idézte szavait a Blikk.

Bogi hangsúlyozta, hogy bár szeretne visszatérni énekesnőként és műsorvezetőként is, jelenleg a legfontosabb számára, hogy kisfia kiegyensúlyozott gyermekként nőjön fel. Az énekesnő nem biztos benne, hogy férje huszonéves énjével is ilyen jól kijönne, de a jövőben szeretne visszatérni zenei- és műsorvezetői karrierjéhez is.