Balázs Merci Egyiptomi utazása

Balázs Merci, a korábbi ValóVilág-szereplő, a Reggeli műsor vendégeként osztotta meg élményeit egyiptomi utazásáról, amely során nem csak a turistalátványosságokat kereste fel, hanem a szegényebb környékekre is ellátogatott.

Balázs Merci egy hetet töltött Egyiptomban, ahol nemcsak a híres helyeket látogatta meg, hanem olyan területekre is eljutott, ahol szegényebb emberek élnek. Az egykori ValóVilág-szereplőt mélyen megérintette az ott látottak. "Életem első olyan nyaralása volt, ahol sikerült bejutnom olyan helyekre, ahol szegényebb emberek élnek, és ez egy annyira megrázó élmény volt, hogy az valami hihetetlen" – mesélte a tapasztalatairól. Különösen megrendítette a sok szegény gyermek látványa, akik az utcákon játszottak, koszosan, a kukák körül és a legyek között.

A nyaralás során egy barátnőjével utazott, akinek az édesanyja részben Egyiptomban él. Balázs Merci hozzátette, hogy bár a szegényebb környékekre tett látogatást az utazás utolsó napjára időzítették, a nyaralás során más turistaprogramok alkalmával is találkozott hasonlóan megrázó jelenetekkel.