Soros György fia és Huma Abedin eljegyzése

Még nem telt el egy év a megismerkedésük óta, de Alex Soros, a milliárdos Soros György fia már meg is kérte kedvese, Huma Abedin kezét, aki Hillary Clinton volt külügyminiszter egykori jobbkeze.

A Page Six információi szerint a pár eljegyzését hat héttel ezelőtt jelentették be, és nemrég Olaszországban ünnepelték az eseményt. Abedin egyik régi barátja szerint a kapcsolatuk könnyed, és Huma Abedin a sok viharos év után most nyugodt, boldog és szerelmes. Az év elején kerültek kapcsolatba egymással, amikor egy párizsi étteremben készült képet posztoltak Valentin-nap alkalmából, és májusban együtt vettek részt a 2024-es Met-gálán.

Huma Abedin, akit Hillary Clinton régóta „második lányának” tekint, és Alex Soros, aki apja, Soros György révén ismert demokrata adományozó, a 2016-os elnökválasztási kampányban Hillary Clinton egyik legnagyobb támogatója volt. A 47 éves Abedin korábban Anthony Weiner demokrata képviselő volt felesége, akivel egy közös fiuk is született, míg a 36 éves Alex Soros korábban még nem volt házas. Alex Soros a Soros-birodalom örököseként tavaly vette át apja birodalmát, és politikusabbnak tartja magát apjánál.

A Mokka műsorának egyik mai szegmensében Gödöllőről jelentkezett be élőben a stáb, ahol Oszvald Marika színésznő otthonába látogattak el. Oszvald Marika a nyári elfoglaltságairól mesélt, többek között arról, hogy fellépésről fellépésre jár, kertjében dolgozik, és amikor teheti, az unokájával, Vincével tölti az idejét. A beszélgetés során váratlanul a mellette ülő riportert invitálta egy medencébe ugrásra, majd ő is követte. Oszvald Marika elmondása szerint a kánikulában gyakran így indítja a reggeleit.

Az előadóművészhez korábban Hederman Stella is ellátogatott a Mokka stábjával, aki a riport egy pontján arcon kapott egy csapást Oszvald Marikától a konyhában.