A Coors sör a Ferencváros hazai mérkőzéseinek hivatalos itala

A Groupama Aréna stadionban a Ferencvárosi TC hazai mérkőzésein a jövőben a Coors sört fogyaszthatják a szurkolók. A Borsodi Sörgyár és a Sportfive Hungary Kft. három éves együttműködési megállapodást írt alá, amelynek értelmében a Coors lett az első olyan sör, amely hivatalosan is egy stadion nevéhez fűződik kontinentális Európában.

A Borsodi Sörgyár ügyvezetője, Vuleta Zsolt kiemelte, hogy büszkék arra, hogy a Coors sörrel bővülhet a sportesemények italkínálata az ország egyik legmodernebb stadionjában. Hozzátette, hogy ez az együttműködés tovább mélyíti a márka és a Borsodi Sörgyár évtizedes kapcsolatát a sporttal.

Igaz András, a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy a Borsodi Sörgyárat is üdvözölhetik a stadion szponzorai között. Megjegyezte, hogy a szezon kezdetén a sör ára nem emelkedik, és az első mérkőzés alkalmával egy Coors sör akció is várja a nézőket.

A Coors sör Kelet-Közép-Európában először Magyarországon vált elérhetővé, és ez az együttműködés jelenti az első olyan esetet kontinentális Európában, ahol a márka egy stadion hivatalos italává válik.