Világsztárok sorakoznak fel egy indiai üzletember esküvőjén

A világ 11. leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a legkisebb fia, Anant Ambani hamarosan feleségül veszi gyerekkori szerelmét, Radhika Merchantot. Az esküvő előtti bulisorozaton már több világsztár is fellépett, és a hétvégi lagzi előtt az egész világ izgatottan várja, hogy kik lesznek a következő fellépők.

Az esküvő előtti első partin Rihanna volt a sztárvendég, ahol olyan hírességeket is meghívtak, mint Mark Zuckerberg, Bill Gates és Ivanka Trump. A második partin, egy Földközi-tengeri körúton a 90-es évek népszerű zenekara, a The Backstreet Boys, Katy Perry és Andrea Bocelli szórakoztatta a vendégeket, míg a legutóbbi eseményen Justin Bieber lépett fel.

A hétvégi esküvőre számos spekuláció látott napvilágot az interneten, többek között az, hogy Adele lehet a meglepetésvendég, azonban ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Mukesh Ambani, aki az olaj- és gáziparban, távközlésben, kiskereskedelemben és pénzügyi szolgáltatásokban érdekelt Reliance Industries vezetője, korábban sem sajnálta a pénzt, amikor a lánya esküvőjéről volt szó; akkor Beyoncé volt a vendég. Ambani nettó vagyonát a Forbes 115 milliárd dollárra becsülte.