Elektródák a várandós Tornóczky Anita mellkasán

Veszélybe kerülhetett Tornóczky Anita a várandóssága miatt, a műsorvezető a Balaton Soundon is óvatosan bulizott, és most egy egészségügyi probléma miatt különös figyelmet igényel.

A Blikk információi szerint Tornóczky Anita, aki 45 évesen várja gyermekét lombikprogram segítségével, a Balaton Soundon is megjelent, de idén már sokkal óvatosabban partizott, és elárulta, hogy kisfiút vár. Anita története sokak számára adhat erőt, hiszen nem mindennapi, hogy ebben az életkorban vállal valaki gyermeket, ráadásul mesterséges megtermékenyítéssel.

A műsorvezetőnő megosztott egy fotót, amelyen elektródák láthatók a mellkasán, ami sokak számára ijesztő lehetett, tekintettel arra, hogy várandós. Anita a közösségi médiában magyarázta el, hogy miért van szükség ezekre az intézkedésekre: "Sokszor furán viselkedik a szívem, és ennek utána szeretnénk járni" - írta, hozzátéve, hogy a terhesség alatti plusz kilók, a vizesedés és a megszokott edzések hiánya nem tesz jót a szívnek.

A Holter, amiről Anita beszámolt, egy 24 órás EKG készülék, amely a szív elektromos jeleit rögzíti. Az öntapadós elektródákat a mellkasra kell helyezni, és a készüléket egy hordozható tokban kell viselni, 24 órán keresztül, víztől óvva. Tornóczky Anita, aki a terhességének 18. hetében jár, elismerte, hogy ez a folyamat nem kényelmes, különösen a nagy melegben.