Kevin Bacon félmeztelen fotóval ünnepelte 66. születésnapját

Kevin Bacon, a Golden Globe-díjas amerikai színész, 66. születésnapján egy félmeztelen képpel köszöntötte rajongóit az Instagram-oldalán, ezzel is bizonyítva, hogy még mindig kiváló formában van.

A Gumiláb, az Egyenesen át és a Segítség, apa lettem! című filmek sztárja nem rejtegeti az idő múlásával testét, és bátran vállalja korát. A közösségi médiában közzétett fotóhoz azt fűzte hozzá: "Ez a 66.", ami alapján látható, hogy a színész fizikai kondíciója továbbra is kifogástalan.

Bacon nemrégiben arról számolt be, hogy kipróbálta, milyen lehet átlagemberként élni, de nem találta túl kellemesnek az élményt. A Vanity Fairnek adott interjúban elmondta, hogy bár próbálkozott elrejtőzni a nyilvánosság elől sapka és napszemüveg segítségével, ez csak ideig-óráig volt hatékony. Ezért egy speciális effekteket készítő sminkes segítségével megváltoztatta az arcát, hogy megtapasztalhassa az "átlagos életet".

A sminknek köszönhetően a rajongók nem ismerték fel, de Bacon hamar rájött, hogy nem élvezi az átlagemberek életét. Elmondása szerint az emberek lökdösődtek mellette, senki sem mondta neki, hogy szereti, és sorban kellett állnia kávéért. Végül arra a következtetésre jutott, hogy "ez szívás. Ismét híres szeretnék lenni."