Egy papagáj fergeteges születésnapi bulija

Egy angliai faluban, Creditonban, a helyi kocsma törzsvendégei egy papagáj 41. születésnapját ünnepelték meg egy hatalmas tivornya keretében. A DailyStar beszámolója szerint az esemény egy mini fesztivál hangulatát idézte, élőzenével és kerti sütögetéssel kiegészülve.

Kapitány, a papagáj, aki már 1985 óta szórakoztatja a vendégeket, a creditoni The New Inn kocsma kabalájaként ünnepelte meg a 41. életévét. Az összejövetel során a törzsvendégek élőzenével és kerti sütögetéssel tették emlékezetessé a napot.

A madár jelenlegi gazdája, Mark, öt évvel ezelőtt vette meg a panzióval és reggeliztetéssel egybekötött vendéglőt. Elmesélte, hogy Kapitányt az eredeti tulajdonos, Roy szerezte be több mint 40 évvel ezelőtt, és amikor ő átvette a helyet, a papagáj is az övé lett. Mark humorosan megjegyezte: „Kezdetben azt hittem, hogy egy kocsmát vettem egy papagájjal, de most már tudom, hogy sokkal inkább egy papagájt vásároltam egy kocsmával”. Hozzáfűzte, hogy a papagáj remek humorérzékkel rendelkezik, és az évek során számos vicces szöveget tanult meg a vendégektől.