Demcsák Zsuzsa és férje, Ferenc boldog pillanatai

Demcsák Zsuzsa, aki bár gyakran oszt meg tartalmakat a közösségi médiában, ritkán enged betekintést a magánéletébe, most megosztott egy fotót, ahol férjével, Ferenc üzletemberrel látható. A szerelmespár, akik tavaly decemberben kötötték össze életüket, egy romantikus hétvégi kiruccanáson vett részt, és a vasárnap közzétett vízparti szelfin mindketten mosolyognak, ami arra utal, hogy boldogok együtt.

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben, második válása után nem sokkal, egy titokzatos gyűrűs képpel lepte meg követőit, amelyet később letörölt, majd egy hónappal később megerősítette, hogy új párja van, aki eljegyezte őt. A műsorvezető és Ferenc karácsony óta házasok, és úgy döntöttek, hogy kapcsolatukra vonatkozó információkat maguknak tartják. A meglepetések sorozata itt még nem ért véget, mivel december 24-én titokban harmadszor is férjhez ment, és ezt egy fotóval, ahol fehér ruhában és zakóban, kéz a kézben láthatóak, és a jegygyűrűje mellett egy karikaékszer is feltűnik, dokumentálta a következő szöveggel: "Mr. & Mrs. Boldog karácsonyt!".

A műsorvezető új párjáról keveset lehet tudni, csupán annyit, hogy Ferenc egy sikeres debreceni üzletember, aki csak néhány évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál. Ritkán jelenik meg a műsorvezető közösségi oldalán, de a vasárnap közzétett közös szelfi 24 óráig érhető el, és hétfő délutánig megtekinthető volt az Instagramon.