Suki Waterhouse és a szakítás utáni újrakezdés

Suki Waterhouse szerint közel egy évtizedbe telt, mire feldolgozta a Bradley Cooperrel való szakítását. A Vouge-nak adott interjúban beszélt a kapcsolat vége okozta nehézségekről és arról, hogy a zenélés segített neki a gyógyulásban.

A színésznő és énekesnő, Suki Waterhouse a Vouge magazinnak adott interjújában nyíltan beszélt arról, hogy mennyire megviselte őt a Bradley Cooperrel való szakítás. A kapcsolatuk két évig tartott, és a szakítás után hosszú időbe telt, mire Waterhouse képes volt feldolgozni a történteket. "Tényleg azt mondom, hogy ezen a ponton elég erős vagyok, de amikor valami nagyon nyilvános dolog történik veled, a történet pedig mögötte sötét és nehéz, valójában nem vagy jól és nem tudod megmagyarázni magad a világnak, az nagyon elszigetelő is zavaró. Valószínűleg egy évtizedbe telt, mire feldolgoztam, és valóban készen álltam arra, hogy ez a bővülés eljöhessen az életembe" – osztotta meg a magazinnal.

A zenélésről szólva Waterhouse elmondta, hogy számára mindig is terápiás jellegű volt, és a szakítását is több dalban feldolgozta. A húszas éveit visszatekintve úgy fogalmazott: "A húszas éveid elég szadisztikusak. A szerelem, amit akkoriban megtapasztaltam mindig csak fetisizálás volt, és azt hiszem, ha így szeretnek, csak büntetést kapsz. Amikor belépsz a harmincas éveidbe, szinte azonnal egy kicsit több tiszteletet kapsz. Ez valahogy egyszerre örömteli és sokkoló."

A múlt fájdalmas emlékei ellenére Waterhouse kijelentette, hogy semmit sem változtatna meg az életében. "Mindezek a kaotikus utak, amelyeken az életem ment, mindig materiálisak voltak. Még akkor is, amikor a dolgok nagyon nehéznek tűntek, ez elvezetett egy olyan szerelemhez, ami igazán tiszta, egy olyan élethez, ami most… Reggelente úgy ébredek fel, hogy nagyon jól érzem magam. Valószínűleg egy ponton megint padlóra kerülök majd, de ez már csak így működik. De viseled a sebhelyeidet, és ha tudsz belőlük valamit építeni és megosztani, az a csúcs" – tette hozzá.

Jelenlegi magánéletéről is beszélt a színésznő, aki Robert Pattinsonnal van együtt. A pár 2018-ban ismerkedett meg, tavaly decemberben eljegyezték egymást, és idén üdvözölhették első közös gyermeküket.