Eddie Murphy fia és Martin Lawrence lánya egy párt alkotnak

Eddie Murphy és Martin Lawrence, a Bad Boys filmek két sztárja már az unokák tervezésénél tartanak, miután gyermekeik, Eric és Jasmine összejöttek.

Egy igazán humoros család alakulhat, ha Eddie Murphy fia és Martin Lawrence lánya továbbviszik a szülők örökségét. Eric Murphy, a 34 éves fiatalember és a 28 éves Jasmine Lawrence már három éve alkotnak egy párt. Eddie Murphy a CBS Mornings című műsorban beszélt a kapcsolatról, és arról, hogy milyen vicces gyermekük születhetne, ha a két fiatal házasságot kötne és családot alapítana[^24.hu].

„Mind a ketten szépek, csodálatosan néznek ki együtt. És nagyon vicces, mert mindenki azt mondogatja, milyen egy vicces babájuk lesz” – mondta Murphy, majd hozzátette: „A mi génállományunk egy igazán vicces gyereket fog csinálni. Ha egyszer összeházasodnak, és babát vállalnak, arra számítok, hogy vicces egy kölyök lesz.”

A szerelmespár kapcsolatát nem a híres színész apák, hanem nagybácsikáik hozták létre, és a kapcsolat hírére mindkét Bad Boys színész pozitívan reagált[^24.hu].