Heatlie Dávid és felesége új otthon után néznek

Csepregi Éva énekesnő fia, Heatlie Dávid, aki a Neoton Família tagjaként és saját zenekarával is aktív, elárulta, hogy feleségével, Dórával szeretnének költözni, és már az álomotthonukról álmodoznak.

Heatlie Dávid, Csepregi Éva fia, a Neoton Família együttes tagja, és saját zenekarával, a HEATLIE-vel is sikereket ér el. A nyári szezonban szinte megállás nélkül koncertezik, ami néha feszültséget okoz a zenekarban, de Dávid igyekszik mindenhol helyt állni.

A fiatal zenész elmondta, hogy korábban nehezen viselte, hogy ismert szülők gyermekeként nőtt fel, de mára már a bizonyítási vágy motiválja. Koncertjein gyakran érzi édesanyja tekintetét, ami további inspirációt ad számára.

Dávid három évvel ezelőtt kötötte össze életét Dórával, akivel szerelmük azóta is erősödik. Felesége életvidám riporterként dolgozik, és gyakran kíséri el férjét a koncertekre. Heatlie Dávid szeret romantikus gesztusokkal, főként élményekkel meglepni kedvesét.

A pár jelenleg új otthonukat keresi, de elfoglaltságaik miatt szüneteltették a keresést. Heatlie szerint az álomotthon megtalálása csak idő kérdése, és bízik benne, hogy hamarosan rátalálnak a tökéletes ingatlanra, lehetőleg Budapest közelében. Külföldre költözés nem jöhet szóba számukra, mivel mindketten Magyarországhoz kötődnek, de utazni szeretnek, és terveik között szerepel Olaszország alapos felfedezése.