Opitz Barbi bikiniben hódít – A rajongók odavannak a tüzes fotóért

Opitz Barbi, az X-Faktor egykori győztese, aki tinilányként vált ismertté, az elmúlt évek során érett nővé cseperedett, és egyre merészebb tartalmakat oszt meg közösségi oldalain. Az énekesnőről nemrégiben főleg a párkapcsolatával kapcsolatos botrányok miatt lehetett hallani, különösen a Serleg Alberttel való viharos kapcsolata miatt, amelynek állítólagos megcsalások is színesítették a híreit. Opitz Barbi azonban cáfolta ezeket az állításokat és újra a zenére koncentrál.

A göndör hajú szépség a közösségi médiában egyre bátrabb képekkel jelentkezik, legutóbbi posztjában egy bikiniben készült fotót osztott meg, amelyen flitteres fürdőruhájában látható. A kép igazi tüzes tartalomnak számít, és nem meglepő, hogy a rajongói elárasztották őt bókokkal az Instagramon.

A követői kommentjeikben többek között "Sexy Istennő!", "Vadító, sexy szépség!" és "Nagyon gyönyörű vagy!" üzenetekkel illették az énekesnőt, ami jól mutatja, mennyire odavannak érte. Opitz Barbi tehát nemcsak hangjával, hanem megjelenésével is képes lenyűgözni a közönséget, és úgy tűnik, a flitteres bikinis fotóval ismét sikerült bebizonyítania, hogy ő egy igazi szívdöglesztő megjelenésű előadó.

Az X-Faktor más győztesei közül is akadnak, akiknek a karrierje nem alakult zökkenőmentesen. Ricco és Claudia, a 2017-es X-Faktor két győztese évek óta nem beszél egymással, és a nyereményükkel kapcsolatos terveik sem valósultak meg a vártak szerint. Ricco a Story magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a menedzserük nem volt olyan, amilyenre szükségük lett volna, és a nyereményüket sem tudták igazán felhasználni, így az a pénz is bent ragadt nála. Az ilyen esetek is rávilágítanak arra, hogy a tehetségkutató műsorok után nem mindig könnyű a zenei pályán maradni.