Fekete Laci ritka sportkocsija eladó 11 millióért

Fekete László, Magyarország legerősebb emberének sportkocsija, egy különleges Toyota Supra, most 11 millió forintért kerülhet új tulajdonoshoz. A járművet évek óta nem indították be, és az országban ez az egyetlen példány.

Fekete László, aki Magyarország legerősebb emberének ismert, eladásra kínálja a Toyota Supra típusú sportkocsiját, amelynek irányára 11 millió forint. A kocsi jelenlegi tulajdonosa, Fekete László fia, Miklós, egy videóban mutatta be az autót, amelyben az erős ember is feltűnik egy rövid időre.

A 1990-es évjáratú Toyota Supra nem csupán egy átlagos használt autó, hanem egy ritkaságnak számító darab, amelyet a Wector Automobile und Design tuningstúdió alakított át, és a világon csupán néhány tucat készült belőle. Magyarországon ez lehet az egyetlen ilyen típusú jármű, ami tovább növeli az autó értékét és különlegességét.

Annak ellenére, hogy a sportkocsi már kilenc éve áll, és azóta nem is indították be, a magas ár indokolt lehet a ritkasága és a különleges tuning miatt. Fekete László és családja most új gazdát keresnek a különleges Supra számára.