"Meglehetősen megilletődtem..." - Vitézy Dávid reakciója saját arcképének tetoválására

Egy tetoválóművész, aki korábban Karácsony Gergely főpolgármester arcképével keltett feltűnést, most saját lábára varratta Vitézy Dávid portréját, és még vérző lábbal mutatta meg az alkotást a volt főpolgármesternek.

Kristóf, a tetoválóművész, aki a Karácsony Gergelyről készült tetoválásáról vált ismertté, nemrégiben egy újabb politikai személyiség, Vitézy Dávid arcképét örökítette meg a saját lábán. A művész a Blikknek elárulta, hogy a tetoválást gyorsan, egy szemközti kocsmában történt találkozás után készítette el, hogy még időben megmutathassa Vitézynek, aki éppen a stúdióval szemben tartózkodott.

A tetoválóművész korábban egy másik politikai alak, Magyar Péter arcképét is megörökítette egy hölgy bőrén, akit a szalonjával szemközti kocsmában szólítottak le. Kristóf elmondása szerint a tetoválás elkészítése egy spontán ötletből adódott, és a nő beleegyezésével készült el a mű.

Vitézy Dávid, aki a tetoválószalon szemben találkozott aktivistáival, meglepetten és megilletődötten reagált, amikor a tetoválóművész megmutatta neki az új alkotást. Vitézy elmondása szerint nem is tudott a szalon létezéséről, és a tetoválás látványa körülötte fotózást és videózást váltott ki.

Kristóf a Blikknek azt is elmondta, hogy egy időre szünetet tart a politikusi portrék tetoválásában, és a következő hónapot pihenéssel tölti majd. A művész később új kihívásokra készül, és szeretettel várja majd a vendégeit a tetoválószalonban.