Krausz Gábor és Mikes Anna cáfolják a szakításról szóló híreszteléseket

Krausz Gábor és Mikes Anna, akik a közelmúltban még az Ázsia Expressz forgatásán vettek részt, most Szicíliában töltötték a sztárséf születésnapját, és egyben eloszlatták a kapcsolatukat érintő pletykákat.

Krausz Gábor és Mikes Anna mesébe illő szerelmük kezdetét a táncparketten találták meg, ahol hónapokon át együtt táncoltak, mígnem egymásba nem szerettek. A szerelmespár nemrégiben az Ázsia Expressz forgatásán vett részt, majd egy újabb utazásra indultak, ezúttal Szicíliába, amit Anna ajándékozott Gábornak a születésnapjára. Gábor szerint szükségük volt már a pihenésre, hiszen habár az Ázsia Expresszt egyfajta előrehozott nászútként élhették meg, régóta vágytak már a nyugalomra és a kettesben töltött időre.

A pár hétköznap esténként közös programokat szervez, mint például filmnézés vagy főzés, és bár sokat utaztak az utóbbi időben, most élvezik a csendet és a nyugalmat. Anna hozzátette, hogy kapcsolatukat a megismerkedésük óta jellemző stresszes körülmények is megerősítették, és bár viszonylag rövid ideje vannak együtt, olyan érzésük van, mintha már évek óta egy párt alkotnának.

A közösségi médiában való kevesebb aktivitásuk miatt felröppent pletykák szerint a kapcsolatuk zátonyra futott volna, de a sztárpár ezt határozottan cáfolta. Kijelentették, hogy boldogabbak, mint valaha, és hogy tudatosan próbálnak egymásra figyelni, élvezni az együtt töltött időt, és nem szeretnék, ha életük a virtuális térben zajlana.

A pár hangsúlyozta, hogy nem akarnak megfelelni senkinek, és hogy a magánszférájukat szeretnék megőrizni. Együttélésükről is beszámoltak, ami természetes módon alakult ki, és Gábor kislánya, Hanna is nagyon szereti Annát.