Tóth Gabi szerelme és a Fricska Táncegyüttes látványos produkciója a Parlamentnél

Tóth Gabi énekesnő párja, Papp Máté Bence és a Fricska Táncegyüttes tagjai egy lenyűgöző táncvideót készítettek a Parlament előtt, amelyben az Imagine Dragons "Believer" című dalára táncolnak.

A Fricska Táncegyüttes, amelynek Papp Máté Bence is tagja, autentikus magyar néptáncot mutat be modern köntösben, és céljuk a műfaj népszerűsítése. Az együttes 2009-ben alakult, és azóta is aktívan részt vesznek a kulturális életben. Papp Máté Bence nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is elismert, hiszen korábban találkozott már II. Erzsébet királynővel is. A táncosok hírnevét 2014 szeptemberében emelte kiemelkedő magasságokba egy világrekord felállítása, amikor is Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence összesen 3937 leütést és csapást ért el mindössze két perc alatt, hat másodperces váltásokkal Gödöllőn.

A táncegyüttes friss videóját, amely a Parlament előtt készült, az Instagram-oldalukon tették közzé, ahol a nézők megcsodálhatják a táncosok lenyűgöző mozgását és energiáját. A videó nemcsak a táncművészet szerelmeseinek kínál különleges élményt, hanem mindazoknak, akik értékelik a magyar kultúra modern megközelítésben való megjelenítését.

: (rtl.hu)