Kovi visszatér a felnőttfilmek világába

Kovács István, ismertebb nevén Kovi, aki körülbelül egy évtizeddel ezelőtt hagyta hátra a felnőttfilm-ipart, most bejelentette, hogy visszatér a szakmába. A Tények Plusz műsorban beszélt arról, hogy a visszavonulása óta kerülte a nyilvánosságot, és csak ritkán adott interjút, de most egy nagy hírt osztott meg a közönséggel.

A 67 éves producer elárulta, hogy a visszavonulása nem volt könnyű időszak számára. Testileg és lelkileg is megviselte őt, különösen egy elrontott műtét miatt, amely következtében a jobb térde is tönkrement, és emiatt gyakorlatilag mozgássérültté vált.

"Ez nekem nagyon nagy lelki, és ugye a térdem miatt fizikai válságot is okozott. Szokták mondani azt, hogy a sikeres embereknek többször meg kell tapasztalniuk azt, hogy milyen a magasságból a mélységbe zuhanni. Na, nekem ez volt az első ilyen zuhanásom a mélységbe" - osztotta meg Kovi a műsorban.

Kovi hozzátette, hogy a nehéz időszakban felesége, Magdika volt az, aki mellette állt, és nélküle nem lenne ott, ahol most van. A visszavonulása után több mint 200 kilóra hízott, ami tovább súlyosbította helyzetét.

"Sikerült magamat felhízlalni 207 kilóra, mert ettem, ittam, faltam, semmivel nem törődtem" - mondta Kovi, majd bejelentette, hogy visszatér a szakmába.

A visszatérés részleteiről azonban nem árult el semmit, csupán annyit, hogy a kamera vonzása és a különböző felkérések mindig is jelen voltak az életében, és rájött, hogy soha nem szabad azt mondani, hogy soha.