Isten kiválasztotta, hogy megmutassa neki, mi van a halál után– állítja a guatemalai nő

Egy guatemalai nő, aki három napig kómában feküdt, azt állítja, hogy Isten kiválasztotta őt, hogy megmutassa, mi vár ránk a halál után.

Mariandree Cárdenas, aki egy asztmás roham következtében került kórházba és mesterséges kómába helyezték, három napot töltött ebben az állapotban, amit ő mindössze három órának érzékelt. Otthonában dolgozott, amikor a roham következtében fuldokolni kezdett és izmai megbénultak. Még időben tudott segítséget kérni, így a mentők időben a kórházba szállíthatták.

Cárdenas szerint a kómában eltöltött idő alatt egy fényes helyen találta magát, ahol a színek másmilyennek tűntek, és nem voltak égitestek. Egy hosszú, megterített asztalnál ült másokkal, akikkel gondolatokon keresztül kommunikált. Azt mondja, hogy ebben a helyzetben teljesen természetesnek érezte magát, és nem emlékezett földi életére.

A fiatal nő beszámolója szerint a legnagyobb szeretetet érezte a fénylények iránt, és úgy érezte, hogy ők mind részei voltak neki, és ő is a részük. Azt állítja, hogy Isten előtte ült, aki a legnagyobb fény volt, és aki megvilágította az egész helyet. Bár nem látta az arcát, tudta, hogy Isten nevet.

Cárdenas szerint Isten boldog és mosolygós volt, és bár mindenkire odafigyelt, mégis úgy érezte, hogy különleges figyelemben részesül. Azt állítja, hogy soha nem érezte magát annyira békésnek és teljesnek, mint abban a három napban. Végül Isten elmondta neki, hogy még nem jött el az ideje, és vissza kell térnie a szeretet miatt. A nő úgy érzi, hogy ami vele történt, az nem delírium volt, hanem Isten akarata, aki kiválasztotta őt, hogy megmutassa, mi vár ránk a halál után.