Mario Balotelli botrányos viselkedése az olasz üdülőhelyen

Pár órával azután, hogy az olasz válogatott kiesett a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságról, Mario Balotelli, a korábbi olasz válogatott játékos, részegen tűnt fel egy olaszországi üdülőhely utcáján.

A BL-győztes és korábbi Internazionale, AC Milan, valamint Manchester City támadója szombat este egy szórakozóhelyen töltötte az időt, ahol jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott. Ennek következtében Balotelli mozgáskoordinációja gyakorlatilag teljesen megszűnt, és képtelen volt megállni a saját lábán. Az esetet a jelenlévők videóra is vették és közzétették a közösségi médiában.

Az eseményeket még pikánsabbá teszi, hogy aznap este az olasz válogatott, amelynek Balotelli korábban meghatározó tagja volt, kiesett a 2024-es Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, miután Svájc 2–0-ra legyőzte őket.

Balotelli, aki augusztusban ünnepli majd a 34. születésnapját, tehetsége ellenére nem került be a válogatott keretébe, és az elmúlt években pályafutása lejtmenetbe kapcsolt. A hírek szerint már edzésekre sem jár rendszeresen, ami súlygyarapodáshoz vezetett nála.

: Index, "Hullarészegen esett-kelt az út közepén a BL-győztes fenegyerek"