Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka luxusnyaralása

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott és a Liverpool labdarúgója, nehéz időszak után pihenésre vágyott, és új barátnőjével, Buzsik Borkával a gyönyörű Amalfi-parton töltötte a nyaralását.

Szoboszlai Dominik egy évvel ezelőtt csatlakozott a Liverpoolhoz, és az őszi szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Azonban sérülése miatt kiszorult a kezdőcsapatból, és a magyar válogatottal sem sikerült az Európa-bajnokságon a tervek szerint szerepelni, így korán búcsúzniuk kellett a tornától. A Liverpool játékosa előző kapcsolatának, Gécsek Fanni egykori teniszező és modellnek a vége után talált újra szerelemre Buzsik Borkában.

A pihenésre vágyó focista és párja, Buzsik Borka a dél-olasz Amalfi-parton élvezte a luxus nyaralást. A varázslatos helyszínen nem csak a táj szépségében gyönyörködhettek, hanem egy jachton is kikapcsolódtak, és egy homár lakomán is részt vettek. Buzsik Borka Instagram történetében 24 órán keresztül követhették a rajongók az utazásukat, ahol egy pillanatra Szoboszlai is megjelent póló nélkül. Szoboszlai és Buzsik Borka közös képeket is posztoltak az Instagramon, amelyeket a követőik nagy örömmel fogadtak, és amelyeken jól láthatóan hatalmas a boldogságuk.

A Liverpool labdarúgója több részletet is megosztott a nyaralásról, így követői megtudhattak olyan fontos információkat is, hogy milyen ételeket fogyasztottak és hol hajókáztak. Szoboszlaihoz hasonlóan párja is megosztott jó néhány képet az Instagramon, ezeket ide kattintva tudja megnézni. Buzsik bejegyzéséből kiderült, hogy a pár körbe is robogózta a környéket, és különleges finomságokat is kóstoltak.