West Ham United–Ferencváros: Várható felkészülési mérkőzés

A katari Bein Sport sporttelevízió műsorába került a West Ham United és a Ferencváros közötti felkészülési mérkőzés, azonban a találkozó hivatalos megerősítése még várat magára.

A Ferencvárosi Torna Club, Magyarország rekordbajnoka, eddig két felkészülési mérkőzést játszott: egyet a szlovén Nafta Lendava ellen, melyet 1–0-ra megnyert, és egyet a Sepsi OSK-val szemben, ami 4–4-es döntetlennel zárult. A közeljövőben pedig úgy tűnik, hogy a zöld-fehérek egy újabb komoly kihívással néznek szembe, hiszen a Bein Sport szerint a Premier League-ben szereplő West Ham United lesz az ellenfelük egy barátságos mérkőzésen.

A West Ham, amely 2023-ban megnyerte a Konferencia Ligát, hamarosan Ausztriába utazik edzőtáborozni. A Bein Sport programja alapján a West Ham United és a Ferencváros közötti felkészülési mérkőzést július 16-án, 18 órakor rendezik meg, de ezt az információt egyelőre sem a magyar, sem az angol csapat nem erősítette meg hivatalosan.

A Ferencváros a július utolsó hétvégéjén kezdi meg az OTP Bank Liga küzdelmeit, ahol a Debreceni VSC lesz az első ellenfelük.