Akárcsak két tojás: Király Viktor ikertestvérével találkozott

Mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra Király Viktor és ikertestvére, Ben. Viktor gyakran beszél arról, mennyire hiányzik neki Amerikában élő testvére, és bár egy óceán választja el őket, a testvéri kötelék továbbra is erős köztük. Nemrégiben Viktor megosztott egy fotót a közösségi médiában, amelyen látható, hogy Ben és családja Magyarországra érkezett.

Király Viktor és ikertestvére, Ben gyakran viccelődtek azzal, hogy szerepet cseréltek, és ezzel megtréfálták ismerőseiket. Viktor emlékezetes történetet osztott meg arról, hogy egy amerikai házibulin ő és Ben különböző lányokkal ismerkedtek meg, majd másnap felmerült a kérdés, hogy szerepcserét hajtsanak-e végre.

Viktor Amerikában nevelkedett nővérével, Király Lindával együtt, de édesanyjuk betegsége miatt Magyarországra költöztek. Viktor és Linda megszerették Magyarországot és megtanulták az anyanyelvet, míg Ben az Egyesült Államokban maradt és ott alapított családot. A kapcsolatot az interneten keresztül tartják, és minden találkozást ünnepként élnek meg.

: article-1