Krausz Gábor wakeboard kalandjai

Krausz Gábor, a sztárséf, új kihívás elé nézett, amikor először próbálta ki a wakeboardot, és bár az első próbálkozások nem voltak sikeresek, hamarosan már magabiztosan siklott a vízen.

Krausz Gábor egy eddig számára idegen területen próbálta ki magát, amikor wakeboardozni kezdett, és úgy tűnik, hogy az új sportág azonnal elnyerte a tetszését. Az első próbálkozások során többször is elesett, de nem adta fel, és a kezdeti nehézségek után sikeresen teljesítette az első teljes kört a vízen.

Az Instagramon megosztott bejegyzésében így emlékezett vissza az élményre: "Életem első próbálkozása a wakeboarddal. Harminc perc szenvedés és röhögés után megvolt az első full kör. A karomat nem érzem, de jövünk még. Imádom sport" – fogalmazott lelkesen Krausz, aki korábban is bizonyította már, hogy új kihívásokkal szembesülve is képes megtalálni a helyét.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Krausz kipróbált valami újat; nemrégiben a "Dancing with the Stars" című táncverseny műsorban is megmutatta tehetségét, ahol hetente lenyűgözte a közönséget egyre fejlődő tánctudásával. Emellett a műsor során a szerelem is rátalált Mikes Anna személyében, akivel azóta is boldog párkapcsolatot ápolnak.