A ValóVilág12 legújabb párbaja megdöbbentő eredménnyel zárult

Vasárnap este a ValóVilág12 nézői izgalmas eseményeknek lehettek tanúi, amikor is a párbaj mellett egy Half time show és dalpremier is helyet kapott a műsorban. A villalakók a zenei héten Nemazalány, Young G és Burai Krisztián mentorálásával két dalt is alkottak.

A párbaj során VV Ruben és VV Dzsigeri népszerűségükkel küzdöttek meg egymással. Ruben bevallotta, hogy eredetileg Dudut szerette volna kihívni, de végül Dzsigerit választotta, mivel Dudu követőtáborának nagyságát nem tudta felmérni. Ruben szerint Dzsigeri gyengébb ellenfél Dudunál, és az is zavarta benne, hogy nem vett részt kellőképpen a villa körüli teendőkben. A nézők szavazatai alapján Dzsigeri nyerte meg a párbajt, 72%-os többséggel térhetett vissza a villába, így folytathatja a versenyt a főnyereményért. A párbaj nyertesét Megyeri Csilla konferálta fel, és Dzsigeri hatalmas mosollyal ugrott fel a székéből, míg Ruben egy kézfogással és öleléssel gratulált versenytársának.

Ruben összesen 28 napot töltött a villában, és bár úgy érzi, hibát követett el azzal, hogy Dzsigerit hívta ki, mégis örömét leli abban, hogy részt vehetett az RTL valóságshow-jában. Az eredmény kihirdetése után Rubennek kellett távoznia a villából, ezzel véget ért számára a verseny és a főnyereményért folytatott küzdelem. Az eredményhirdetés pillanatai az RTL+ felületén érhetők el.

A villalakók közötti viszonyok egyre feszültebbek. VV Dorka, aki korábban VV Valenbe volt szerelmes, most VV Duduval kavar, aki már a harmadik lánnyal van együtt a beköltözése óta. Dudut a többiek csak froclizzák, míg Dorka komoly kritikát kap a többiektől viselkedése miatt. Ádi, aki Valent kiejtette, különösen fixálódott Dorkára, és bírálja őt viselkedése miatt.

VV Giada és VV Kikidi viszont úgy tűnik, hogy felülkerekednek ezeken a konfliktusokon. Giada harsány stílusával kiakasztja a többieket, de őszinteségével elismerést vív ki magának. Kikidi pedig, bár néha idegesítő, autentikusnak tűnik, és valószínűleg a való életben is hasonló a személyisége.

A vasárnapi két párbajozó, VV Dzsigeri és VV Ruben is megosztó szereplők a villában. Dzsigeri meredek kijelentései és az alkohollal való viszonya aggodalomra adnak okot, míg Ruben az elmúlt hetekben jelentős fejlődést mutatott, bár néhány lakótársának ez nem tetszik.

A zenei hét keretein belül a villalakók előadták a mentorok segítségével írt dalokat, amelyek tűrhetően sikerültek. Giada hangja ismét bizonyította, hogy lehet helye a zeneiparban.

A Való Világ új évadának élő streamje az RTL+ felületén érhető el. A napi összefoglalót 20 órától az RTL+, 23 órától a Cool adja.

Ez a megjelenés a Telex After és az RTL Magyarország tartalmi együttműködésének részeként jött létre. A cikk a Telex szerkesztési elveinek megfelelően készült, a tartalmát az RTL Magyarország nem befolyásolta.