Szoboszlai Dominik a pesti éjszakában

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a kiesés után egy pesti szórakozóhelyen pihente ki az Európa-bajnokság fáradalmait.

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya, két nap pihenőt követően értékelte az Európa-bajnokságot egy Instagram-bejegyzésben, ahol büszkeségét fejezte ki a csapat iránt, amiért az utolsó pillanatokig harcoltak, és ígéretet tett a jövőre nézve: "megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk!”. A pihenőt követően azonban nem maradt távol a szórakozástól, ugyanis az Ötkert nevű szórakozóhelyen látogatott meg, ahol Hypeman Ali, a hely egyik DJ-je, Instagram-történetben osztott meg egy közös képet vele.

A magyar válogatott az A csoportban a 3. helyen végzett, Németország és Svájc mögött, miután ezektől a csapatoktól vereséget szenvedett, de a csoportkör utolsó meccsén Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával legyőzte Skóciát. A mieinknek ez a győzelem sem biztosította a továbbjutást, mivel a harmadik helyezettek között a rosszabb gólkülönbség miatt maradtak le a 16 közé jutástól.