Sarah Ferguson Diana hercegnéről megemlékező Instagram-bejegyzése

Sarah Ferguson, Diana hercegné egykori barátnője, egy régi közös fotóval emlékezett meg a néhai hercegnéről annak születésnapján.

Idén lesz 27 éve, hogy Diana hercegné tragikus körülmények között életét veszítette egy autóbalesetben Párizsban. Ha még élne, ma ünnepelné 63. születésnapját. Ebből az alkalomból Sarah Ferguson, az Instagramon keresztül fejezte ki tiszteletét és szeretetét a néhai hercegné iránt, aki a fény és a szeretet oszlopa volt számára. Ferguson a következő szavakkal idézte fel barátságukat és Diana emlékét: "Boldog születésnapot kedves barátomnak, Dianának. A fény és a szeretet oszlopa voltál. És micsoda örökséget hagytál magad után. Örökké emlékezni fogok a nevetésünkre és a rokon, kedves lélekre, akire benned leltem. Biztos vagyok benne, hogy mindig vigyázol ránk. Nyugodj békében, barátom" – írta a közös fotójuk mellett.

A bejegyzésben megosztott fotó és szöveg egyaránt a hercegnő és Ferguson közötti mély barátságot és kölcsönös szeretetet tükrözi. Ferguson gyakran oszt meg emlékeket és gondolatokat Diana hercegnéről, jelezve, hogy barátságuk hatása máig él.