Völgyi Zsuzsi és Kokény Tamás kapcsolatának titka

Völgyi Zsuzsi énekesnő és zenész párja, Kokény Tamás már majdnem három éve alkotnak egy boldog párt. Az énekesnő ritkán oszt meg részleteket magánéletéről, de a hot! magazinnak most megtette ezt a gesztust.

Völgyi Zsuzsi elárulta, hogy kezdetben nem gondolta volna, hogy kapcsolatuk ilyen hosszú távú lesz, de mára már Tomi szép lassan belesimult az életükbe. Az énekesnő szerint kapcsolatuk sikerének titka, hogy bár egy párt alkotnak, mégsem élnek együtt, így mindkettőjüknek megvan a saját otthona. Ezáltal szerinte nincsenek szürke hétköznapok, a vágyakozás folyamatosan megmarad, és minden találkozásra nagyon készülnek.

Völgyi Zsuzsi egyedül neveli kislányát, Glóriát, akivel kettesben élnek. A közös programok során figyel arra, hogy Glória ne érezze úgy, mintha Tomi »elveszné az anyukáját«. A nyaralásokat is úgy szervezik, hogy először csak Glóriával mennek, majd külön is nyaralnak Tomival. Az énekesnő elmondása szerint bár nem könnyű egyedülálló édesanyának lenni, de élvezi minden pillanatát. Völgyi Zsuzsi hangsúlyozza, hogy a hármas programokat nem erőlteti annyira, inkább kettesben vannak, vagy a lányával vagy a párjával, így Glória nem érzi azt, hogy Tomi "elveszi az anyukáját" és minőségi időt tölthetnek együtt.

Völgyi Zsuzsi legutóbbi nyilvános megjelenésekor az Eurovíziós Dalfesztiválról nyilvánított véleményt.