43 millió dollár helyett steakvacsorát kínált a nyertesnek a kaszinó

Egy amerikai nő, Katrina Bookman, egy napig hitte, hogy 43 millió dollár (körülbelül 15,8 milliárd forint) gazdagabb lett, miután egy játékgép ezt az összeget mutatta nyereményként, ám a kaszinó meghibásodásra hivatkozva csak egy steakvacsorát és 2,25 dollárt ajánlott fel neki.

Katrina Bookman a New York-i Resorts World Casinóban játszott, amikor a játékgép kijelzőjén megjelent a hatalmas összeg, ami a valószínűtlenül kicsi esélyű 6500 dolláros jackpotot is felülmúlta. Az Unilad szerint a nő testének elzsibbadását követően azonnal értesítette a kaszinó személyzetét a nyereményről. Másnap azonban a kaszinó alkalmazottai közölték vele, hogy a gép meghibásodott, és emiatt nem jogosult a nyereményre.

A játékgépen található tájékoztató szerint a meghibásodások minden fizetést és játékot érvénytelenné tesznek. Ennek ellenére a kaszinó "jótékony gesztusként" felajánlotta Bookmannek a valódi, 2,25 dolláros nyereményét, és meghívta egy ingyenes steakvacsorára.

Az ügyben Bookman ügyvédje próbálta elérni, hogy a kaszinó fizessen ki legalább a 6500 dolláros nyereményt, de a bíróság a kaszinó javára döntött. Így a nő végül nem kapott semmit a perköltségeken kívül.