"Egy kis cselhez folyamodtam" – Így kérte meg Pataki Ádám Liptai Claudia kezét

Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám igazi lovagként viselkedett a lánykérés során. Claudia teljesen váratlanul érkezett Thaiföldre, ahol a mestercukrász Pataki Ádám meglepetésszerűen kérte meg a kezét.

Pataki Ádám egy kis cselhez folyamodott, amikor elhitette Claudiával, hogy egy nyaralás keretében Thaiföldre utaznak, valójában azonban a lánykérés volt a cél. Claudia annyira nem sejtett semmit, hogy még sminkelni sem tartotta fontosnak az útra indulás előtt. Ádám kezében a gyűrűvel és közös gyermekükkel, Marcival a karján kérte meg szerelme kezét.

Pataki Ádám a Sláger Reggelben beszélt arról, hogy szerinte mi a jó házasság titka. Úgy véli, hogy a kommunikáció a legfontosabb, de hozzátette, hogy ő és Claudia egyenrangú partnerek a kapcsolatukban, ami szintén hozzájárul a harmonikus együttéléshez. Ádám szerint a kölcsönös bizalom és a kommunikáció mellett az odaadás és a partnerség is elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz. A Blikk idézete szerint Ádám hangsúlyozta, hogy egyikőjük sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatják és segítik egymást, ami alapvető a kapcsolatukban.

Az eljegyzés 2017 áprilisában történt, közel fél évvel azután, hogy Liptai Claudia világra hozta első közös gyermeküket, Marcit. A színésznő korábban beszélt a lánykérésről a NőComment! című műsorban, ahol megemlítette, hogy az esküvőjük is fantasztikus volt. A pár 2018-ban mondta ki egymásnak az igent. Azóta már 7 éve, hogy Pataki Ádám megkérte Liptai Claudia kezét.