Júliusban gazdag sorozatkínálat vár a nézőkre

Új évadokkal tér vissza több népszerű sorozat, köztük A mackó, mely a kritikusok által is elismert, és Natalie Portman első sorozatfőszerepét is láthatjuk. Emellett több sorozat is búcsúzik, mint például a Snowpiercer és a Cobra Kai.

Július hónapban a sorozatkedvelők számos új évaddal és izgalmas történettel találkozhatnak. A mackó harmadik évadában Carmy és csapata újabb kihívásokkal néz szembe, miközben Michelin-csillagra pályázó éttermüket igyekeznek továbbra is a csúcson tartani. A Veszélyes alku című koreai disztópikus thrillersorozatban szervkereskedők és áldozataik egy földrengés következtében egy omladozó épület csapdájába kerülnek.

Az Esküdt ellenségek 23. évadában a New York-i bűnüldözők eseteit követhetjük nyomon, ahol a szokásos nyomozás és elszámoltatás mellett új szereplők is megjelennek. A Las Pelotaris 1926 három baszk nő történetét meséli el, akik a pelota labdajátékban próbálnak érvényesülni egy korlátozó társadalomban. Az Én, Apple TV+ című sorozatban egy 12 éves gyermek felfedezi szuperképességeit, miközben a felnövéssel járó kihívásokkal is meg kell küzdenie.

A Vikingek: Valhalla harmadik évadával búcsúzik, ahol a vikingek útját követhetjük Norvégiától Konstaninápolyig. A Cobra Kai hatodik évada lesz a sorozat utolsója, amely három részletben kerül majd a nézők elé, az első öt epizód júliusban érkezik. A Nő a tóban című sorozatban Natalie Portman egy oknyomozó újságíró szerepében tár fel két gyilkossági ügyet.

A Betty, a csúnya lány: A történet folytatódik című sorozatban Beatriz Pinzón Solano története folytatódik, ahol újra kapcsolatba kell lépnie egykori munkatársaival és döntéseket kell hoznia a jövőjét illetően. A Sweet Home harmadik évadával ér véget a koreai apokaliptikus horrorsorozat, ahol a túlélők újabb veszélyekkel néznek szembe. A Snowpiercer – A túlélők viadala negyedik évadában a luxusvonaton élő utolsó túlélők sorsa dől el.

Az Időbanditák című sorozatban egy tolvajcsapat és egy történelemrajongó fiú kalandjait követhetjük nyomon az időben. A Dekameron modern feldolgozásában a pestis elől menekülő fiatalok történetét láthatjuk, míg a Kleo második évadában a Stasi-bérgyilkos további kalandjait követhetjük. A Tokiói szélhámosok egy csalókból álló csapat nagyszabású átverését mutatja be.

Az Elit nyolcadik évadával ér véget a spanyol bentlakásos iskolásokról szóló sorozat, és egy újabb rejtély kerül a középpontba. A A kékek című sorozatban négy nő Mexikó első női rendőri egységéhez csatlakozik, és egy sorozatgyilkos nyomába erednek. A sorozatok gazdag kínálata ígéretes szórakozást kínál a nyári hónapokra.