Jeremy Renner a hókotrós baleset utáni hegeit mutatta meg

Jeremy Renner színész megosztotta a tavalyi, életveszélyes hókotrós baleset során szerzett sebhelyeit, amelyek a testén maradtak. A színész 2023 januárjában került válságos állapotba, amikor hóeltakarítás közben a héttonnás hókotrója maga alá gyűrte.

Renner a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett: 38 csontja tört el, sok vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is megsérült. A felépülése hosszú időt vett igénybe, többek között mellkasába és arccsontjaiba fémlemezeket, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek be.

A színész nemrégiben tért vissza a munkához, és szerepelni fog a Paramount+ Kingstown polgármestere című sorozatának harmadik évadában, valamint a Tőrbe ejtve című film harmadik részében is. A Men’s Health magazinnak adott interjújában Renner megmutatta, hogyan sikerült visszanyernie fizikai erejét a több hónapos kórházi kezelés után.

A Men’s Health Instagram-oldalán közzétett egy videót is, ahol a színész félmeztelenül, a baleset során szerzett hegeit mutatva látható. Renner a magazinnak elmondta, hogy korábban »arról volt híres, hogy volt egy íja és nyila«, de most »arról híres, hogy férfiként legyőzött valamit«, és vannak hegei, amelyek ezt bizonyítják.