Billy Ray Cyrus és Firerose válásának botrányos részletei

Egyre több részlet kerül napvilágra Billy Ray Cyrus és Firerose válásával kapcsolatban. Az énekesnő szerint a házasságuk börtönhöz hasonlított, és szigorú szabályoknak kellett megfelelnie.

Billy Ray Cyrus és Firerose házassága körüli botrányok egyre csak növekednek. A pár hét hónap együttélés után válik, a válókeresetet május végén nyújtották be, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A kapcsolat részletei fokozatosan válnak ismertté, Cyrus például azt állította, hogy Firerose kihasználta őt és hírnevét, letiltotta a lányát az énekes telefonján, és a szakítás után jelentős összegeket költött el a bankszámlájáról.

Firerose nemrégiben a Page Six magazinnak nyilatkozott a házasságukról, amelyben szerinte "fogolyként" érezte magát. Elmondása szerint Billy Ray Cyrus nagyon szigorú szabályokat állított fel: nem vezethetett autót, csak a helyi csontkovácshoz és havi egyszer a manikűröshöz mehetett el. A 36 éves énekesnő szerint ez szisztematikus elszigeteltség volt, és nem merte elhagyni a Nasville külterületén lévő farmot, ahol 62 éves férjével élt, egészen addig, amíg Cyrus ki nem rakta őt – éppen azon a napon, amikor dupla maszektómiájára készült.

Firerose azt is elmondta, hogy a családtagokat és barátokat nem látogathatták őket, és minden üzenetét, illetve emailjét előzetesen jóvá kellett hagyatnia férjével. Egy barátja megerősítette az énekesnő állításait, azt mondva, Firerose valóban börtönben élt az exe mellett.

Az énekesnő részletesen beszámolt arról is, hogy Cyrus dühöngött és sértegette őt, félelmetes és beteg viselkedést tanúsított. Billy Ray Cyrus egyelőre nem reagált Firerose vádjaira.