A Ferencváros bemutatta az új szezonbeli mez kollekcióját

Az olasz Macron sportmárka gyártásában készült Ferencváros új mez kollekcióját mutatták be, amely három különböző verziót foglal magában: a hazai, az idegenbeli és az aranymezt.

A klasszikus zöld-fehér csíkos hazai mez gallérját piros-fehér-zöld csíkok díszítik, és a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó olvasható a nyak hátsó részén, valamint körbefut a gumírozott szegélyekkel rendelkező mez aljának belsejében is. Az idegenbeli mez fekete alapon zöld mintával készült, amely a dinamizmust és az erőt hivatott szimbolizálni, a gumírozott szegélyeken zöld-fekete háromszög mintázat fut végig, és szintén tartalmazza a fent említett mottót a mez aljának belsejében. Az aranyszínű mez különlegessége, hogy rajta a három E (Erkölcs, Erő, Egyetértés) jelenik meg dombornyomott formában, gallérja elegáns kinézetet kölcsönöz, a gumírozott szegélyeken pedig egy fekete csík található. A kapusmezeken is megjelenik a mottó, és négy különböző színkombinációban – narancssárga, sárga, szürke és türkiz – készülnek.

A korábban felröppent hírekkel ellentétben, miszerint a Fradi az orosz Gazprommal tárgyalna szponzorációról, a most bemutatott mezeken a Telekom logója látható.

A mezbevezetés kapcsán a Ferencváros egy széleskörű közösségi médiás kampányt is indított, amely során számos ismert és kevésbé ismert személyiség mutatkozott meg az új mezben. Ilyen például Deák Dániel kormánypropagandista, Mucsi Zoltán színész, Varga Miklós énekes, Hamberger Ádám a Fradi B-Középből, Bácskai János volt ferencvárosi polgármester, valamint Gréczy Zsolt DK-s politikus is, aki büszkén reklámozta a mez premieren, és rajongását nem ingatta meg sem Kubatov Gábor klubelnök, sem a Gazprom érkezése.

A közösségi médiás posztokban gyakran kiemelik, hogy a megosztások #reklám vagy #hirdetés jellegűek, mint például Deák Dániel esetében is. A felnőtt mezek 30 ezer forintba, míg a gyerekeknek készült dresszek 25 ezer forintba kerülnek.

Meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók, érdekességek – minden egy helyen, minden az Indexen!

Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!