Marco Rossi jövője kérdéses a magyar válogatottnál

Forr a levegő a magyar válogatott körül, miután búcsúznunk kellett az Európa-bajnokságtól. Marco Rossi, aki korábban köztiszteletnek örvendett, most számos kritikát kap, és maga is rejtélyesen nyilatkozott a jövőjéről.

A magyar válogatott Skócia elleni győzelme után még élt a remény az Európa-bajnokságon való továbbjutásra, azonban a sors másképp döntött, és a csapatnak búcsúznia kellett a kontinensviadaltól. Sokan úgy vélik, hogy a papírforma alapján nem várhattunk ennél többet, de egyre többen követelik Marco Rossi leváltását. Rossi a legutóbbi nyilatkozatában titokzatosan beszélt a jövőjéről, ami további találgatásokra ad okot.

A szurkolók között vita alakult ki arról, hogy szükség van-e új impulzusra a válogatottnál, vagy hiba lenne megtörni az eddigi fejlődést. Rossi elmondása szerint elfáradt, és egy percét sem élvezte az Európa-bajnokságnak, ami kétségeket ébreszthet a szakember motivációját illetően.

A közvélemény megosztott, és a kérdés, hogy maradjon-e Marco Rossi a szövetségi kapitány, továbbra is nyitott. A szurkolók szavazhatnak arról, hogy szerintük mi lenne a legjobb döntés a magyar válogatott számára.