Mága Zoltán felesége miatt késlekedett egy repülőjárat

Mága Zoltán hegedűművész felesége, Annamária rosszul lett az Antalyába tartó repülőgépen, ami miatt a család kénytelen volt elhagyni a gépet, és a járat háromórás késéssel indult el. Annamária a kánikula és a repülőgép indulásának csúszása miatt lett rosszul, ezért Mága Zoltán kérte a légiutaskísérőket és a pilótát, hogy szakítsák meg a felszállást. A SunExpress járat eleve késéssel indult, és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről.

A hegedűművész elnézést kért az utasoktól a kellemetlenségért, és kompenzációként mindenkit meghívott a 2025-ös Újévi Koncertjére. Emellett Kovács Ági olimpiai bajnok úszónőt kérte meg, hogy a nevében lássa vendégül az utasokat és a személyzetet, az összeget pedig megtéríti. Annamária már otthon lábadozik, és Mága Zoltán közösségi oldalán megnyugtatta a rajongókat, hogy felesége már jobban van.

A rádiós műsorvezető és hivatásos pilóta Cooky szerint a repülő személyzet helyesen döntött, amikor megengedték a leszállást, mivel minden pilóta és légiutaskísérő kap elsősegély képzést az ilyen esetekre. Cooky kiemelte, hogy sok pilóta gazdasági okokból nem vállalná ezt, de a szóban forgó személyzet profin járt el, és Mága Zoltán gesztusa úriemberhez méltó volt.