Borzalmas balesetet szenvedett Kandász Andrea

Kandász Andrea, a közismert műsorvezető, borzalmas baleset áldozata lett, mindkét karja eltört. A balesetről és jelenlegi állapotáról lánya számolt be a közösségi médiában.

Kandász Andrea egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, és most derült ki, hogy egy súlyos baleset következtében mindkét karja eltört. A műsorvezető legújabb Instagram-videójában gipszben látható mindkét keze, amelyben megpróbálja bemutatni, hogy bár teljes mértékben mások segítségére szorul, mégis képes kávét inni. "Minden apróság öröm" – írta a bejegyzéséhez, ami arra utal, hogy igyekszik pozitívan állni a nehéz helyzethez.

A közösségi média kezelésére jelenleg képtelen Kandász Andrea helyett lánya tájékoztatta a követőket édesanyja állapotáról. Egy Instagram-bejegyzésben írta meg, hogy biciklibaleset következtében történt a szerencsétlenség, és emiatt Andrea nem tud válaszolni az üzenetekre. Lánya szerint sok türelemmel és szeretettel próbálják megkönnyíteni a műsorvezető számára ezeket a napokat, és ígéretet tett arra, hogy édesanyja hamarosan jelentkezik.